ACTUEEL

Twee partijen anabole steroïden gestolen bij MSD

Bij geneesmiddelenfabrikant MSD in Oss zijn onlangs twee partijen anabole steroïden gestolen. Het bedrijf heeft vorige week aangifte gedaan bij de politie en melding gemaakt bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Een woordvoerster heeft dat maandagavond gezegd naar aanleiding van berichtgeving van het Brabants Dagblad.

Anabole steroïden

Anabole steroïden worden volgens MSD voorgeschreven aan patiënten met botontkalking of bloedarmoede. De medicijnen zijn vooral bekend vanwege het  oneigenlijk gebruik door sporters voor de prestatiebevorderende werking.

Onderzoek door recherchebureau

In een persverklaring noemt MSD de kwestie zeer serieus. Er is een uitgebreid onderzoek begonnen waarbij een extern recherchebureau is ingeschakeld. Het bedrijf gaat niet in op verdere vragen. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top