ACTUEEL

St Jansdal waarschuwt voor advertentieverkoop

Het Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk waarschuwt ondernemers voor uitgevers die ten onrechte de naam het ziekenhuis gebruiken om advertenties te verkopen. Volgens het ziekenhuis doen deze uitgevers een beroep op het bedrijfsleven in de regio om boeken en tijdschriften te produceren waar het ziekenhuis niet op zit te wachten. Dat meldt De Stentor.

Verspreiding drukwerk

Dergelijk drukwerk wordt gratis toegezonden aan ziekenhuizen voor verspreiding onder de patiënten. Uitgeverijen uit heel Nederland hanteren deze werkwijze, maar het St Jansdal heeft alleen afspraken met bureau Meteau. Van andere drukkerijen verspreidt het ziekenhuis het materiaal niet.

Melding van fraude

Het St Jansdal raadt ondernemers aan melding te doen van fraude bij het Steunpunt Acquisitiefraude in Apeldoorn. De Stentor meldt dat de bedrijven vaak de naam ‘Kind en Ziekenhuis’ gebruiken voor kinderboekjes terwijl zij daar niet mee verbonden zijn.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top