ACTUEEL

Van der Linden verlaat Maliebaan na mislukte fusie

Voorzitter van de raad van bestuur van Centrum Maliebaan Paul van der Linden stapt per direct op. Aanleiding is het verbod op de fusie met Altrecht. De Ondernemingskamer heeft Centrum Maliebaan vorige week geboden het fusiebesluit in te trekken. Psy meldt dat de voorzitter van de raad van toezicht, Jan van Leijenhorst, tijdelijk het bestuur waarneemt.

Besluit Van der Linden

De OR van Centrum Maliebaan was naar de Ondernemingskamer gestapt, omdat de OR de meerwaarde van een fusie niet inzag. De raad van toezicht laat in een verklaring weten:  “Gegeven zijn (red.: Van der Linden) identificatie met de koers die Centrum Maliebaan zou moeten inslaan, heeft hij de keuze gemaakt om zich op zijn toekomst te beraden."

De ondernemingsraad stelt op de site van Psy dat het vertrek van Van der Linden nooit de opzet is geweest van de procedure tegen de fusie.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top