ACTUEEL

Bernhoven vraagt medische staf om kapitaalinjectie

De raad van bestuur van Ziekenhuis Bernhoven vraagt een financiële bijdrage van de medische staf voor de bouw van een nieuw ziekenhuis in Uden Noord. Binnen het ziekenhuis worden de mogelijkheden hiervoor besproken. Dat meldt KlikNieuws.nl.

Financiële injectie

KlikNieuws meldt dat het de medische staf, waarin 125 specialisten ondergebracht in 23 maatschappen zijn verenigd, met de raad van bestuur en het concernbestuur spreekt over een financiële injectie. Wethouder René Peerenboom stelt dat de gesprekken in een oriënterende fase verkeren.

Start bouwwerkzaamheden

Ziekenhuis Bernhoven heeft moeite de financiering van een nieuw ziekenhuis rond te krijgen. Vooralsnog wil het ziekenhuis geen uitspraken doen over de financiering. Het ziekenhuis liet begin dit jaar weten deze zomer met de bouw te willen starten. De verkoop van de terreinen in Veghel en Oss is officieel, maar nu blijft de financiering voor het nieuwe gebouw achter.  Manon Velde, lid van de raad van bestuur van het ziekenhuis, sprak in januari nog haar vertrouwen uit in het rond krijgen van de financiën.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

28 april 2010

Je kunt een medische staf niet zo maar vragen om mede kapitaalverschaffer te worden van het ziekenhuis. Daar hoort dan zeggenschap over bestuur en mede eigendom bij. Anders is het een soort gift en een blanco cheque.

Top