ACTUEEL

Ondernemers starten RedRefajaStopMenzis.nl

Met de website RedRefajaStopMenzis.nl wil een aantal ondernemers in Stadskanaal het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal behouden. Op de site kunnen mensen tekenen voor het behoud van het ziekenhuis. Dat meldt RTV Noord.

Concentratie van zorg

Menzis zou pleiten voor één ziekenhuis in Oost-Groningen met op drie locaties beddenhuizen of zorghotels en daarnaast poliklinieken, diagnostische centra en huisartsenposten. Zo zwart-wit is de stellingname van Menzis echter niet. Volgens Menzis is er in de media een ‘schrikbeeld’ geschetst, terwijl de zorgverzekeraar enkel wilde aangeven dat er serieus gekeken moet worden naar de toekomst van de zorg in de regio.

Verlies voor regio

Desondanks zetten de ondernemers hun actie op de site RedRefajaStopMenzis.nl door. Volgens RTV Noord omdat zij vrezen dat een eventueel vertrek van het ziekenhuis een groot verlies voor de regio en de middenstand betekent.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

radsma.r j

29 april 2010

Als het refaja hier weg gaat zeg ik mijn lidmaatschap bij menzis op

radsma m

29 april 2010

STOP MET HET WEGHALEN VAN HET REFAJA STOPPPP

Prins van Dalen

4 mei 2010

Ik wil absoluut niet, dat het Refaja ZH wordt opgedoekt.

Dat worden ongelukken en waarom een duur ander ZH, terwijl het Refaja, mijns inziens voor de regio heel belangrijk is. Is het soms weer een politiek item en wordt dit er weer eens door gedrukt zonder de mening van de bevolking te vragen. Nee, nee en nog eens nee.

Top