ACTUEEL

Wolfsen wordt toezichthouder in forensische ggz

Aleid Wolfsen (1960) is met ingang van medio april de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP). Wolfsen, sinds begin 2008 burgemeester van Utrecht, volgt hiermee Harry Borghouts op die na acht jaar zijn functie neerlegt.

Ondersteuning

De kerntaak van het EFP is gericht op de ondersteuning van het veld van de forensische psychiatrie. Het EFP maakt zich met name sterk voor de verhoging van de kwaliteit en de transparantie van de forensisch psychiatrische zorg. Het EFP brengt daarbij mensen, kennis en deskundigheid binnen het veld van de forensisch psychiatrische zorg bijeen en maakt kennis toegankelijk voor het veld.

Impuls

De bestuurlijke kennis en ervaring van Wolfsen moeten het EFP een impuls geven. Wolfsen wordt  voorzitter van een geheel vernieuwde raad van toezicht.  Die bestaat uit Ad van Amerongen, voormalig Hoofd Afdeling Business Controlling van de Sociale Verzekeringsbank,  bestuursvoorzitter Jos Poelmann van de Pompestichting, bestuurder Ruud Rutten van Tactus Forensische Verslavingszorg en directeur Dini Hoenink van de divisie forensische psychiatrie GGZ Noord-Holland Noord.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Becky23George

28 mei 2011

Make your own life more simple take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> and all you require.

Top