ACTUEEL

Marc Sprenger is nieuwe directeur ECDC

Marc Sprenger start op 1 mei 2010 als directeur van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). Het Europees Parlement heeft op 27 april officieel ingestemd met de benoeming.

DG RIVM

Sprenger is nu nog Directeur-Generaal van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dineke Mulock Houwer vervult per 1 mei tijdelijk deze functie tot het RIVM een nieuwe DG RIVM heeft gevonden. Het ministerie van VWS zet hier een vacature voor uit.

Reactie Marc Sprenger

Marc Sprenger zegt over de benoeming op de site van de Rijksoverheid:  “Ik ben buitengewoon vereerd dat ik leiding mag gaan geven aan een europees instituut met zo’n uitstekende reputatie als het ECDC. Ik zal me vooral richten op het verder versterken van de wetenschappelijke reputatie, samenwerking met anderen en aandacht voor een flexibele organisatie.”

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top