ACTUEEL

Nedap introduceert zorgdossier op iPad

Nedap Healthcare biedt zorgprofessionals de mogelijkheid om zorgdossiers te raadplegen en bewerken op een iPad. Volgens Nedap maakt mobiel werken het leven van de verpleger en verzorger een stuk eenvoudiger. De eerste intramurale zorginstellingen gaan binnenkort aan de slag met een iPad van Nedap.

Zorgdossier op mobiel platform

De iPad is wat Nedap betreft het eerste mobiele platform dat echt geschikt is voor de zorg door de combinatie van connectiviteit, gebruikersgemak en batterijduur voor een betaalbare prijs.

De introductie van het Nedap Healthcare zorgdossier laat nog wel even op zich wachten. Nedap wil eerst dat de iPads beter beschikbaar zijn in Nederland.

Bekijk het filmpje.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top