ACTUEEL

Bestuurder Livio krijgt lintje bij afscheid

Ger van Kessel, lid van de raad van bestuur van Livio, ontvangt tijdens zijn officiële afscheid op 29 april een lintje. Van Kessel wordt geridderd door de burgemeester van Haaksbergen voor zijn werk, visie, betrokkenheid en het resultaat van 25 jaar inzet voor Livio en haar voorgangers.

Vernieuwing zorg

Burgemeester Karel Loohuis prijst in een speech de vernieuwing van de zorg en wonen die onder leiding van Van Kessel gerealiseerd is bij Livio. Daarnaast benadrukt de burgemeester de inzet van de scheidend bestuurder om kennis zoveel mogelijk te verspreiden als spreker, docent en deskundige.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

LewisErica21

12 maart 2011

Make your own life time more simple take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> and everything you need.

directory submissions service

26 oktober 2012

Skipr heeft deze reactie verwijderd.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 26-10-2012 14:38.

buy cheap essay

27 oktober 2012

Research papers composing can take a lot of free time. Why spend time? This is worth to buy essay online and go for a walk.

Top