ACTUEEL

NIAZ legt oor bij instellingen te luister

Accreditatie-instituut  NIAZ  gaat de  band met de aangesloten zorginstellingen versterken. l graag de band met de bij het NIAZ aangesloten instellingen verder versterken. Met het in het leven roepen van een Participantenraad  wil het NIAZ een kanaal voor gestructureerde uitwisseling creëren.

Deelnemers

Het NIAZ bouwt met dit initiatief voort op al bestaande bijeenkomsten met ondermeer auditoren en contactpersonen binnen de instellingen. Alle instellingen in het accreditatieprogramma worden nu uitgenodigd om een lid voor te dragen als deelnemer aan de Participantenraad van het NIAZ.

Veilig

Het NIAZ is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsnormen voor zorginstellingen opstelt en individuele instellingen toetst. Het NIAZ wil met zijn beoordeling bijdragen aan een veilige en adequate gezondheidszorg. Voor de instellingen is de NIAZ-accreditatie een middel om zich maatschappelijk te verantwoorden.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Rosanne35Knox

23 november 2010

Don't you recognize that this is correct time to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a>, which can realize your dreams.

Top