ACTUEEL

Kwadraad heft zichzelf op

De organisatie voor kwaliteitsonderzoek en training vanuit cliëntenperspectief in de ggz, maatschappelijke opvang en verslavingszorg Kwadraad heft zichzelf op vanwege het teruglopende aantal opdrachten en de afbouw van de instellingssubsidie voor het ministerie van VWS.

Afbouw subsidie

Kwadraad is in 2009 terecht gekomen in de afbouw van de basissubsidie dankzij het nieuwe subsidiekader van VWS voor pgo-organisaties.

Terugloop opdrachten

De terugloop van het aantal onderzoeksopdrachten in de ggz verklaart Kwadraad vanuit de financiële problemen in de ggz. Hierdoor gaan de instellingen geen verplichtingen meer aan voor activiteiten ‘die niet als hoogstnoodzakelijk gezien worden’. “Onderzoek met behulp van ervaringsdeskundigen, zoals Kwadraad dit uitvoert, behoort kennelijk tot die niet-noodzakelijke activiteiten”, laat de organisatie in een persbericht weten.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top