ACTUEEL

ONVZ vraagt publiek raad bij verbetering zorg

Met de prijsvraag ‘Het Beste Zorgidee’  daagt zorgverzekeraar ONVZ het Nederlandse publiek voor het derde jaar op rij uit om mee te denken over verbetering van de zorg. De winnaar ontvangt  tienduizend euro.

Ervaringsdeksundigheid

“Om de zorg te verbeteren, is het nodig om constant innovatief, maar ook efficiënt te blijven”, licht bestuursvoorzitter Erno Kleijnenberg van ONVZ de prijsvraag toe. “ Zeker nu het onderwerp hoog op de politieke agenda staat, verwachten we dat het Nederlands publiek tal van ideeën heeft om de zorg in Nederland te verbeteren. De consument is tenslotte dé ervaringsdeskundige van de zorg.”

Jury

De inzendingen worden door een deskundige jury  beoordeeld op criteria als gemak, uitvoerbaarheid en kosteneffectiviteit. De jury bestaat uit oud-bestuursvoorzitter van het AMC en toezichthouder Niek Urbanus, directeur Pieter Hasekamp van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en bestuursvoorzitter Erno Kleijnenberg van ONVZ. Ideeën kunnen tot 2  augustus via www.hetbestezorgidee.nl worden ingezonden. Vijf genomineerden mogen vervolgens hun idee mogen presenteren aan de jury. Na deze jurydag mag het publiek via de website stemmen. De jury neemt de keuze van het publiek mee in haar uiteindelijke oordeel eind oktober.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top