ACTUEEL

Bijna 11.000 mensen bedanken zorgverleners

Bijna 11.000 mensen bedanken hun zorgverleners in het kader van de PGGM-actie met als doel zorgverleners te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Op basis van alle bedankjes heeft PGGM drie afdelingen genomineerd voor ‘De Beste Zorgafdeling van 2010’. GGZ Oost-Brabant, Zorggroep Alblasserwaard en Rijnland Zorggroep horen woensdag 12 mei, de internationale dag van de verpleging, wie de titel heeft gewonnen.

Beste Zorgafdeling van 2010

Martin van Rijn, CEO van PGGM, zal ‘De Beste Zorgafdeling van 2010’ bekend maken. De afdeling Eetstoornissen en Obesitas van GGZ Oost-Brabant, afdeling 2 van locatie Graafzicht van Zorggroep Alblasserwaard en verpleeghuis Oudshoorn afdeling De Brug van Rijnland Zorggroep zijn genomineerd. Meridiaan uit Westervoort werd in 2009 uitgeroepen tot winnaar.

Bedanken zorgverleners

Vrijdag 7 mei hebben de vierjarige Melissa Aksu en haar ouders als voorbeeld voor heel Nederland hun arts Eiske Dorresteijn van het Sophia Kinderziekenhuis bedankt met een groot wit hart. Melissa is geboren met een nierziekte. Zij ging vier dagen per week naar het ziekenhuis voor dialyse en heeft in 2009 een niertransplantatie gehad. Ze gaat nu nog eenmaal per week naar het ziekenhuis. Alle andere zorgverleners ontvangen op de internationale dag van de verpleging hun bedankje.

In totaal zijn er bijna 11.000 bedankjes binnen gekomen. PGGM constateert dat de animo voor de actie is toegenomen: vorig jaar bedankten nog 5.000 mensen hun zorgverlener.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Shana19Livingston

16 januari 2011

Make your life more easy take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> and all you require.

Top