ACTUEEL

FIFA erkent sportmedisch centrum KNVB

Het sportmedisch centrum (SMC) van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is door de FIFA erkend als ‘medical centre of excellence’ in Nederland. Volgens de KNVB is dit succes mede een gevolg van de samenwerking tussen de KNVB en het UMC Utrecht. De erkenning geldt voor vijf jaar.

Sportgeneeskunde

Wereldwijd zijn ongeveer tien medische centra door de FIFA op deze wijze gewaardeerd. De FIFA ziet sportgeneeskunde als een belangrijke factor in de ontwikkeling en vooruitgang van het voetballen op alle niveaus. Het FIFA Medical Assessment & Research Centre speelt een actieve rol in sportgeneeskundig onderzoek; vooral in de preventie van blessures en in de strijd tegen doping. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top