ACTUEEL

LHV verspreidt ‘politieke' posters

De Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) verspreidt onder haar leden posters met de standpunten van de politieke partijen op het gebied van de gezondheidszorg. De huisartsen kunnen deze posters in hun wachtkamer ophangen. De LHV verwacht dat de leden de posters massaal zullen ophangen. Dat meldt ondermeer het AD.

Inzicht voor patiënt

De LHV wil geen politiek bedrijven, maar duidelijk maken hoe de verschillende partijen over de gezondheidszorg denken. De partijprogramma’s zijn vaak te algemeen en geven de patiënt onvoldoende inzicht in wat de precieze standpunten zijn, meent de vereniging.

Standpunten zorg

Politieke partijen hebben antwoord gegeven op vragen als ‘moeten huisartsen onderling gaan concurreren’ en ‘moet er een eigen bijdrage komen voor de huisarts’. Op de posters worden de verschillen tussen de partijen duidelijk gemaakt. Daarnaast dient de actie als middel voor de LHV om de partijen aan hun woord te houden.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top