ACTUEEL

Wagner is nieuwe toezichthouder Kennemer Gasthuis

Cordula Wagner is per 1 mei benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Wagner is bijzonder hoogleraar Patiëntveiligheid in de gezondheidszorg bij de afdeling Sociale Geneeskunde van VU medisch centrum en EMGO+ van de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Cordula Wagner

Naast bijzonder hoogleraar is Wagner hoofd van het onderzoekscentrum ‘Safety 4 Patients’ van EMGO+, VUmc en NIVEL. Bij het NIVEL is zij tevens programmaleider van de onderzoekslijn ‘Kwaliteit en Organisatie’.

Vertrek Van der Grinten

In januari 2010 heeft Tom van der Grinten afscheid genomen van de raad van toezicht van het Kennemer Gasthuis. Zijn zittingstermijn was verstreken.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top