ACTUEEL

Axion en Zorgbelang Flevoland fuseren tot CMO

Axion en Zorgbelang Flevoland fuseren op 18 mei. Zij gaan verder als Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling (CMO) Flevoland.

Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling

Het is voor het eerst dat een Zorgbelang-organisatie en een Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling samen verder gaan als één CMO. Dit meldt Flevopost.

Axion en Zorgbelang Flevoland

Axion en Zorgbelang Flevoland zijn het afgelopen jaar al gestart naar elkaar toe te groeien. Zo is er sprake van één directie. Peter de Vreede is directeur van Zorgbelang Flevoland en van Axion. Chris Leeuwe is bestuursvoorzitter van beide organisaties. Beide organisaties zijn in hetzelfde pand gehuisvest en hebben één gezamenlijk uitvoeringsplan voor 2010.

Logo en huisstijl CMO Flevoland

Op 20 mei zal CMO Flevoland haar logo en nieuwe huisstijl onthullen tijdens een feestelijke startbijeenkomst in het provinciehuis. De website van CMO Flevoland is vanaf 20 mei beschikbaar: www.cmo-flevoland.nl.

CMO Flevoland

CMO Flevoland is actief op maatschappelijke thema's als: welzijn en zorg, vrijwillige inzet, integraal jeugdbeleid, emancipatie, participatie en diversiteit. Verder heeft het Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling (CMO) Flevoland de volgende onderdelen onder haar hoede: COS, voor Internationale samenwerking en duurzaamheid, Zowelwerk voor arbeidsmarkt zorg en welzijn en IKG voor Informatie en Klachtenopvang Gezondheidszorg.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Ria Neeft

3 januari 2011

hallo meiden van het secretariaat,
ik kom binnenkort bij jullie langs, het was zo glad op de weg, dat ik niet durfde!!!!!!!
van mij mag de sneeuw smelten!!!!!

ik kom volgende week bij jullie!!!!!!
groetjes

Dorsey26Graciela

19 januari 2011

I received 1 st <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> when I was not very old and it helped my business a lot. But, I require the small business loan once more time.

Top