ACTUEEL

Kom naar hét grote ggz-verkiezingsdebat

Dit debat biedt aan ggz-cliënten en andere betrokkenen de gelegenheid om hun stem te laten horen. Sprekers uit de zorg en politiek gaan met elkaar (en met u!) in gesprek over actuele thema’s in en rondom de ggz die vooral voor cliënten belangrijk zijn. Maak ook kennis met de spiksplinternieuwe ‘ggz-kieswijzer’, ontwikkeld en gepresenteerd door het Trimbos Instituut.Hou de ggz op de politieke agenda; praat, denk en kies mee!

Waarom dit debat?

Thema’s

Laat uw mening horen over de volgende thema’s:
• eigen bijdrage(n) en inkomenspositie
• kwaliteit & toegankelijkheid van de zorg
• dwang & drang
• meedoen in de samenleving
• eigen regie, herstel en ervaringsdeskundigheid

Praktisch

datum Vrijdag 28 mei
tijd
13.00 - 17.00 (borrel na afloop)
locatie Ottone, Utrecht
dagvoorzitter Ruud Koolen (hoofdredacteur Skipr)
aanmelden Alleen per mail naar info@platformggz.nl, onder vermelding van uw naam en uw relatie met de ggz. Routebeschrijving & programma worden uiterlijk 21 mei per mail aan u verstuurd.
aantal Maximaal 500 deelnemers
toegang Gratis
programma Medio mei opwww.platformggz.nl

Sprekers o.a.

Lea Bouwmeester (PvdA), Jolanda Sap (GroenLinks), Ciska Joldersma (CDA) Renske Leijten of Henk van Gerven o.v.b. (SP), Veronique Esman (directeur markt en consument, VWS), Krista Kuipers (hoofd curatieve ggz VWS), Marleen Barth (voorzitter GGZ Nederland), Anna van Poucke (directeur DBC-Onderhoud), Martin Potjens (coördinator curatieve ggz ZN) en vele anderen!

Organisatie en financiering

Dit LPGGz ggz-verkiezingsdebat wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de sponsorloop, gehouden op het 38e voorjaarscongres van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie) en dankzij medewerking van Skipr, Fonds Psychische Gezondheid en Stichting PVP.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

22 mei 2010

uiteindelijk gaat het niet over de positie van de patient, maar over een tekort aan geld.

Top