ACTUEEL

Rob Drukker lid van bestuur Stichting NASF

Rob Drukker is per 6 mei 2010 lid van het bestuur van de Stichting Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF), een fondsen-wervende organisatie die gelden beschikbaar stelt voor kleinschalige gezondheidsprojecten in ontwikkelingslanden. Drukker gaat zich vooral bezighouden met de portefeuille communicatie en fondsenwerving.

Loopbaan Drukker

Drukker, in het dagelijks leven directeur van WoonEnergie, het energie-inkoopcollectief voor corporaties en zorginstellingen, is sinds november 2009 al betrokken bij het NASF. Rob Drukker zal zijn ervaringen als bestuurslid van AMREF Flying Doctors midden jaren ’90, zijn media- en marketingexpertise, maar ook zijn uitgebreide netwerk inzetten om het NASF de komende jaren te ondersteunen en te laten groeien.

Nederlandse ontwikkelingssamenwerking

Drukker: “Het is vooral de uitdaging om van deze kleine stichting een belangrijke deelnemer binnen de Nederlandse ontwikkelingssamenwerking te maken, die mij enorm motiveert”, aldus Drukker. “De kracht van het NASF zit in de tijdloze visie en de unieke vorm van projectsteun door startsubsidies te bieden aan kleinschalige, lokale gezondheidszorginitiatieven in Afrika”.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Blackburn32Reyna

13 juli 2011

Every body acknowledges that humen's life is very expensive, but we require cash for different things and not every one earns enough money. So to receive fast <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> and just secured loan would be a proper solution.

Top