ACTUEEL

CZ zet zich in voor benadeelden Raad & Daad

Zorgverzekeraar CZ wil van 154 klanten van de failliete thuiszorgorganisatie Raad & Daad in Valkenburg de vorderingen die zij kregen vanwege ondeugdelijke pgb-verantwoordingen overnemen. De verzekeraar vindt dat hij een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft om iets te doen voor de benadeelde pgb-houders. Dat meldt Dagblad de Limburger.

Financiering zorg

CZ benadrukt wel dat de ondeugdelijke pgb-verantwoordingen vooral te wijten zijn aan Raad & Daad.  De organisatie zette het pgb van cliënten in om zorg van andere cliënten te financieren. De zorgverzekeraar heeft een onderzoek ingesteld naar de situatie bij Raad & Daad, maar wilde de uitslag hiervan niet afwachten en komt daarom nu in actie voor de benadeelde pgb-houders.

Juridische stappen

CZ organiseert 26 mei een informatiebijeenkomst in Urmond voor de betrokken pgb-houders. Dinsdag 11 mei kon de verzekeraar Dagblad de Limburger nog niet vertellen welke juridische stappen hij gaat ondernemen.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top