ACTUEEL

Animo voor zorghotel Leveste blijft achter

Zorgorganisatie Leveste zoekt samenwerking met reisorganisaties die vakanties organiseren voor (chronisch) zieke mensen en hun familie om de leegstand in het zorghotel tegenover het Scheperziekenhuis in Emmen tegen te gaan. De bezetting van het eerste zorghotel in Drenthe valt ‘heel erg’ tegen, laat bestuursvoorzitter Maarten Rutgers weten in het Dagblad van het Noorden.

Aanloopperiode

In totaal zijn er 28 kamers beschikbaar die onderdak bieden aan 32 gasten. Het overgrote deel staat echter leeg. Rutgers zegt in het Dagblad van het Noorden weliswaar rekening te hebben gehouden met een aanloopperiode, maar die blijkt tot nu toe langer dan verwacht. Het zorghotel is in oktober 2009 geopend.

Eigenaren Leveste en investeringsmaatschappij Omale bekijken daarom nu de mogelijkheden om de bezetting van het zorghotel op te krikken.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top