ACTUEEL

STOOM benoemt Marco van Alderwegen tot directeur

Marco van Alderwegen is per 1 mei directeur van de Stichting Onderzoek en Ontwikkeling Maatschappelijke gezondheidszorg STOOM in Bunnik. Van Alderwegen volgt Josée Bastiaenen op.

Marco van Alderwegen

Van Alderwegen was de afgelopen tien jaar directeur bij vvt-instelling Vierstroom geweest. Daarvoor was hij werkzaam bij de Landelijke vereniging voor Thuiszorg (LVT) en enkele andere instellingen in de verpleging, verzorging en thuiszorg (vvt). Van Alderwegen blijft naast zijn nieuwe functie interimmanager en adviseur in de gezondheidszorg met zijn eigen bedrijf.

STOOM

STOOM is partner van de thuiszorg op het gebied van kennisontwikkeling en innovatie. De stichting omschrijft haar rol als een ‘steen in de vijver’ en initiator van innovatiebewegingen. Ze wil discussies op gang brengen en een bijdrage leveren aan de ( nieuwe) ontwikkelingen van de (maatschappelijke) gezondheidszorg, al dan niet in samenwerking met stakeholders en andere fondsen. Met het meest recente programma Toekomst zorg Thuis 2020 wil STOOM samen met de patiëntenvereniging NPCF richting en inhoud geven aan het debat over de toekomst van de gezondheidszorg waarin de klant opdrachtgever zal zijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top