ACTUEEL

Invoering nieuw kapitaallastensysteem uitgesteld

Demissionair minister Ab Klink van VWS stelt de invoering van de kapitaallastenvergoeding in de care uit. Dat heeft Klink volgens Zorgvisie tijdens een Algemeen Overleg aan de Tweede Kamer laten weten.

Invoering nieuw systeem

Klink vindt het nieuwe systeem nog niet rijp voor invoering. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) kan het systeem niet voor 2011 ‘in de benen zetten’.

Nu de kapitaallastenvergoeding niet per 1 januari 2011 wordt ingevoerd, kunnen zorginstellingen in 2011 nog geen aanspraak maken op de vergoeding via nacalculatie. Volgens Zorgvisie reageerde de Tweede Kamer tevreden over het uitstel. Wel willen zij meer inzicht in wat zij in 2012 kunnen verwachten. Klink belooft hier voor het zomerreces op terug te komen.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

aGDcmcxpGdzhB

1 maart 2011

HmKZqV <a href="http://kvgokewspqdk.com/">kvgokewspqdk</a>, [url=http://zgtvbwuppsmh.com/]zgtvbwuppsmh[/url], [link=http://srrjoivizzyr.com/]srrjoivizzyr[/link], http://ulbypcymavou.com/

Top