ACTUEEL

Christine Mummery nieuw lid van de KNAW

Prof. dr. Christine Mummery, hoogleraar ontwikkelingsbiologie en hoofd van de afdeling Anatomie & Embryologie bij het het Leids Universitair Medisch Centrum, voegt zich bij het selecte gezelschap wetenschappers dat zich lid mag noemen van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Vooraanstaande wetenschappers

De KNAW heeft 27 nieuwe leden bekend gemaakt. Zij worden op maandag 13 september geïnstalleerd. De leden van de Akademie zijn vooraanstaande wetenschappers, werkzaam op alle terreinen van het wetenschappelijk onderzoek.

Verkiezing nieuwe KNAW-leden

De KNAW verkiest jaarlijks nieuwe leden op grond van geleverde wetenschappelijke prestaties. Kandidaten worden voorgedragen door de wetenschappelijke gemeenschap; personen of instanties buiten de KNAW. Het lidmaatschap is zeer prestigieus en de leden worden benoemd voor het leven.

KNAW

De KNAW is een vereniging van Nederlandse wetenschappers en heeft als doel om de wetenschapsbeoefening in Nederland te bevorderen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top