ACTUEEL

Roger van Boxtel mogelijk burgemeester Amsterdam

Roger van Boxtel, CEO van Menzis en voormalig D66-minister, is volgens ingewijden kandidaat voor het burgemeesterschap van Amsterdam. Van Boxtel laat in het Parool weten ‘geen behoefte te hebben om te reageren op geruchten’.

Kandidaten

Van Boxtel zou de strijd om het burgemeesterschap aanbinden met Eberhard van der Laan (PvdA). Hoeveel kandidaten er in totaal zijn, is onduidelijk. Het Parool weet wel dat er geen enkele kandidaat van het CDA is aangemeld. Annemarie Jorritsma zou kandidaat zijn voor de VVD, alhoewel ze dit zelf ontkent.

Van Boxtel over duurzaamheid

Roger van Boxtel spreekt tijdens het Skipr event Sustainablity Congres en Gala 2010 op 2 juni aanstaande over het commitment van vijftig bedrijven aan een duurzaam verdienmodel, een vermindering van verspilling en een maximale reductie van energieverbruik, zowel binnen als buiten de gezondheidszorg.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top