ACTUEEL

VWS en LNV onderzoeken voeding in zorginstellingen

VWS laat samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) onderzoek doen naar de effecten van goede voeding en een betere ambiance bij maaltijden in zorginstellingen. Minister Gerda Verburg van LNV geeft donderdag een toelichting op het onderzoek,  zo liet het ministerie van VWS dinsdag weten.

Effectmeting

Het onderzoek genaamd De Genietende Groene Tafel wordt gehouden in zorginstelling De Watersteeg in Veghel en uitgevoerd door Wageningen Universiteit Research (WUR) samen met Phliss, een onderneming die eet- en drinkconcepten bedenkt.

Van 14 juni tot 9 augustus krijgen bewoners van de zorginstelling een andere maaltijd aangeboden in een andere omgeving dan normaal. Daarna wordt bekeken wat het effect is geweest. De officiële resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd in september. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top