ACTUEEL

Wanneer heb jij voor het laatst op je hurken vergaderd?

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen.

VSO zoekt profs voor duurzame kennisontwikkeling

Directe invloed

Als uitgezonden professional heb je de kans om direct en blijvend invloed uit te oefenen op de manier waarop anderen zichzelf ontplooien. Door samen te werken met lokale collega’s leer je nieuwe vaardigheden en ben je getuige van frisse benaderingen van allerlei situaties.

Maryse Kok ging je voor

Maryse werkt als Manager Gezondheidszorg in het streekziekenhuis van Mwanza in Malawi. Het is het enige ziekenhuis in dit district met ruim 94.000 inwoners. Een onmisbare schakel in de plaatselijke gezondheidszorg. In het jaar dat Maryse in het ziekenhuis werkt, is er veel verbeterd. Zo heeft zij samen met lokale collega’s tachtig gezondheidswerkers opgeleid, een medische registratie opgezet en de planning van het ziekenhuis verbeterd.

Informatiebijeenkomst

Wil je net als Maryse je professionele kennis delen in een ontwikkelingsland? Kom dan op zaterdag 12 juni naar de informatiebijeenkomst. Maak kennis met VSO en teruggekeerde vakgenoten. Neem je CV mee als je advies op maat wilt.

Praktisch

Datum          Zaterdag 12 juni
Tijd               10.30 – 13.00
Lokatie         Omgeving Utrecht
Toegang       Gratis
Meld je hier aan.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top