ACTUEEL

Land van Horne werkt samen met zorgboerderij

Stichting Land van Horne in Weert en zorgboerderij Ingeslhof in Tungelroy gaan samenwerken. Land van Horne gaat per 1 juli 2010 ouderen dagbesteding bieden bij de zorgboerderij.

Dagbestedingsactiviteiten

Dagelijks kunnen zo’n tien tot twaalf zelfstandig wonende ouderen terecht op de zorgboerderij. De dagbesteding op de zorgboerderij is een aanvulling op de reeds bestaande vormen van dagbesteding bij de Stichting Land van Horne. Clusterdirecteur Ger aan den Boom stelt op de site van de organisatie: “Wij vinden het erg belangrijk dat senioren een aangename en zinvolle dagbesteding hebben. Met deze samenwerkingsovereenkomst bieden wij onze cliënten ook in een agrarische omgeving structuur en ontspanning aan, onder deskundige begeleiding.”

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top