ACTUEEL

Patiënten claimen compensatie van omstreden chirurg

Tegen de omstreden orthopedisch chirurg van het Waterlandziekenhuis in Purmerend zijn tenminste zes schadeclaims ingediend. Dat heeft advocaat Friso Brugman aan Zorgvisie laten weten.

Hoogte schadeclaims

Er zouden ruim tien aanmeldingen zijn van ‘slachtoffers’ van de chirurg. Brugman wil in de zomer starten met de rechtszaken. De hoogte van de claims varieert van een paar duizend euro tot enkele tonnen, weet Zorgvisie.

Berisping

De door het regionaal tuchtcollege berispte orthopedisch chirurg van het Waterlandziekenhuis heeft zijn werkzaamheden voorlopig gestaakt. Volgens het tuchtcollege had de chirurg meer aandacht moeten besteden aan de voorlichting aan patiënten. De raad van bestuur en de chirurg besloten daarom de operatieve rugingrepen en rugpoli-afspraken op te schorten.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top