ACTUEEL

Website biedt overzicht zorghotels

Zorghotels Nederland heeft begin mei de website www.zorghotels.nl gelanceerd. Op deze site kunnen bezoekers een zorghotel uitzoeken dat aan hun zorgbehoefte voldoet.

Overzicht zorghotels

Zorghotels Nederland biedt op de site een compleet overzicht van zorghotels in Nederland. Daarnaast geeft de site meer informatie over de kosten van het verblijf in een zorghotel. Het is niet mogelijk om op de site ook het hotel te boeken.

Onderbezetting zorghotel

Zorgorganisatie Leveste liet onlangs weten samenwerking te zoeken met reisorganisaties die vakanties organiseren voor (chronisch) zieke mensen en hun familie om de leegstand in het zorghotel tegenover het Scheperziekenhuis in Emmen tegen te gaan.

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top