ACTUEEL

MCV merkt niets van tekort MDL-personeel

Het Medisch Centrum de Veluwe (MCV) heeft geen enkel probleem MDL-artsen en – verpleegkundigen te vinden. Dit terwijl er een landelijk tekort zou zijn. Volgens de directie is dit te danken aan de kleine setting. Dat meldt De Stentor.

Aantrekkingskracht MCV

Directeuren Wilma van den Berg en Adnan Yokaribas verklaren de aantrekkingskracht van het MCV in De Stentor: “Kennelijk vinden ze het prettiger in een kleine setting, waarin je de directeur nog dagelijks tegen komt en onmiddellijk je ei kwijt kunt, te werken dan in een grote anonieme organisatie.”

Concurrentie

Gelre Ziekenhuizen liet in januari nog weten ondanks een tekort aan MDL-artsen niet te willen samenwerken met MCV, omdat deze laatste zich op zou stellen als concurrent. Het MCV maakt onder meer gebruik van MDL artsen die voorheen werkzaam waren bij Gelre Ziekenhuizen. De afdeling viel uiteen en startte met een geheel nieuw team. Het ziekenhuis acht het niet wenselijk dat de nieuwe artsen gaan samenwerken met de voormalige Gelre-artsen.

Het MCV werkt daarom nu samen met ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede/Wageningen voor verdere behandelingen als operaties.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top