ACTUEEL

ZorgSaam wijst ‘dotterplan’ ADRZ af

Nu het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes nog steeds geen vergunning heeft gekregen voor een dottercentrum is voorzitter van de raad van bestuur Pieter Vierhout op zoek naar andere oplossingen. Tijdens een CDA-bijeenkomst met minister Ab Klink van VWS stelde hij voor alle cardiologen in Zeeland bijeen te brengen en samen te werken in dottercentra in Goes en Terneuzen. Dat meldt PZC.

Dotterplan

Vierhout in PZC: "Het zou mij een groot goed zijn als we samen met ZorgSaam de vergunning kunnen krijgen. In Terneuzen zijn vier cardiologen, bij ons negen. Dat zou een fantastisch mooie groep zijn." ZorgSaam vindt het echter dubbelop om op twee locaties te gaan dotteren. Wel wil het ziekenhuis in Terneuzen graag samen met de cardiologen uit Goes dotteren.

Bespreekbaarheid samenwerking

Volgens Paul Rademacher van de raad van bestuur van ZorgSaam is het lastig om met Vierhout over samenwerking te praten zolang de aanvraag voor een dottervergunning voor het ADRZ loopt.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top