ACTUEEL

NVTZ onderzoekt functioneren raden van toezicht

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ) en het TiasNimbas Instituut doen een jaar eerder dan gepland onderzoek naar het functioneren van raden van toezicht in de zorgsector.  Dat meldt ZM magazine.

Vervroegd onderzoek

Officieel zou de NVTZ in 2011 vervolgonderzoek doen naar het functioneren van de raden van toezicht. Omdat de veranderingen in het functioneren steeds sneller en vaker plaatsvinden is het onderzoek vervroegd. Het onderzoek wordt in het najaar van 2010 aan de raden van toezicht toegezonden.

Betrokken partijen

De NVTZ voert het onderzoek uit in opdracht van het Nationaal Register van Commissarissen en Toezichthouders met begeleiding van de NZa, de BOZ, Van Doorne NV, PwC en het ministerie van VWS, weet ZM magazine.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top