ACTUEEL

Zorgbalans moet uitwijken naar nieuwe locatie

Zorgbalans is op zoek naar een nieuwe locatie voor verpleeghuis Velserduin in Driehuis. De nieuwbouw op de beoogde locatie De Binnenhaven in IJmuiden staat op losse schroeven, terwijl het verpleeghuis al is verkocht en in 2014 leeg moet worden opgeleverd. Dat meldt het Haarlems Dablad.

Veiligheid gebouw

Erna van der Pers, lid van de raad van bestuur van Zorgbalans, stelt in het Haarlems Dagblad dat het verpleeghuis niet langer in het pand mag blijven zitten van de brandweer. Momenteel is het gebouw wel veilig dankzij tijdelijke maatregelen.

Verkoop De Binnenhaven

Zorgbalans wil het project De Binnenhaven vanwege financiële problemen verkopen, maar kan geen investeerders vinden. De organisatie liet eerder weten: “Wanneer het project niet doorgaat betekent dit een flinke aderlating voor de kwaliteit en de kwantiteit van de zorg- en welzijnsinfrastructuur in de gemeente. Daarnaast ontstaat in 2014 een acuut probleem ten aanzien van de verpleeghuiscapaciteit en kan een groot aantal geplande seniorenwoningen niet worden gerealiseerd.”

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top