ACTUEEL

Verschoor verkozen tot Influencer of the Year

Scheidende bestuursvoorzitter Frits Verschoor van de Parnassia Bavo Groep is door medebestuurders in de gezondheidszorg verkozen tot Influencer of the Year 2010. Verschoor kreeg op 27 mei de bijhorende award overhandigd tijdens het jaarlijkse Strategie Platform Healthcare.

Compliment

Zijn medebestuurders roemden Verschoor om zijn leiderschap, visie, patiëntgerichtheid en doorzettingsvermogen. Andere genomineerden voor de award waren Wim Corsten, voorzitter  van de raad van bestuur van Thebe en Maarten van Rixtel, voorzitter van de raad van bestuur van Sensire. Verschoor vindt de award een compliment voor de gehele organisatie: zijn collega-bestuurders en alle medewerkers van de Parnassia Bavo Groep. “We hebben de afgelopen jaren met elkaar hard gewerkt om een gezonde organisatie te zijn die de beste zorg levert aan onze patiënten”, aldus Verschoor.

Opvallend

De titel wordt sinds 2003 jaarlijks door het Strategie Platform Health Care uitgereikt. Hiermee worden opvallende resultaten in de zorgsector beloond. De organisatie is in handen van Management Events. Eerdere winnaars waren onder anderen bestuursvoorzitter Elmer Mulder van het VUmc,  en bestuursvoorzitter Eelco Damen van Cordaan.

Afscheid

Verschoor heeft op 1 mei de voorzittershamer van de Parnassia Bavo Groep na twaalf jaar overgedragen aan collega-bestuurder Stephan Valk, die eerder financiën in zijn portefeuille had.  Verschoor blijft in deeltijdverband verbonden aan de Parnassia Bavo Groep als bestuursvoorzitter van de Vastgoedholding en van PBG Participaties. Daarnaast is hij in dienst getreden bij Ockenburgh Consultancy, waar hij zich voornamelijk bezig zal houden met coaching en strategisch organisatieadvies.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

RileyLucile

2 december 2010

Different people in the world receive the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> in different banks, just because that's comfortable.

Top