ACTUEEL

Hummel wordt bestuurslid Carinova Leiboom Groep

Edwin Hummel treedt per 1 juni toe tot de raad van bestuur van de Carinova Leiboom Groep (CLG).  Hummel was de afgelopen twee jaar als manager Financiën, Facilitaire en Informatiezaken lid van het management team van de aanbieder van ouderen- en thuiszorg.

Integratie

Als manager Financiën speelde Hummel een belangrijke rol bij de sanering van thuiszorgorganisatie Carinova. In zijn nieuwe rol zal Hummel, samen met bestuursvoorzitter Johan Gerestein vorm geven aan de verbetering van de bedrijfsprocessen en de toekomstige integratie van Carinova en De Leiboom. De Raad van Toezicht gaat er vanuit dat met deze benoeming het bestuur zodanig is samengesteld dat toekomstige uitdagingen adequaat kunnen worden aangepakt.

Regionaal gebonden

Carinova Leiboom Groep is een holding waar binnen Zorggroep De Leiboom vooral verpleeghuisvoorzieningen en woonzorgcomplexen inbrengt en Carinova met name  een thuiszorgorganisatie vormt. De Carinova Leiboom Groep is een regionaal gebonden zorgorganisatie, die hoofdzakelijk actief is in Zuidwest- en Noord Overijssel.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top