ACTUEEL

Bestuur HilverZorg troeft ondernemingsraad af

De beslissing om de facilitaire afdelingen van ouderenzorgorganisatie HilverZorg in Hilversum af te stoten, zorgt voor onrust binnen de organisatie. De ondernemingsraad voelt zich gepasseerd en beraadt zich op mogelijke stappen. Dat meldt de Gooi en Eemlander.

Advies OR

De ondernemingsraad heeft een negatief advies gegeven op het plan om alle facilitaire afdelingen, en daarmee 100 fte, af te stoten. Voor de afdelingen was en linnen, technische dienst en restauratie heeft de OR wel een positief advies afgegeven, maar voor de huishoudelijke dienst niet. Volgens de OR is het behoud van de huishoudelijke dienst in het belang van de bewoners van de tehuizen van HilverZorg.

Kosten schoonmaak

Bea Meijer, voorzitter van de OR, vindt dat het behoud van de schoonmakers ‘best iets meer mag kosten’. Voorzitter van HilverZorg Bernard Arnold stelt in de Gooi en Eemlander: “Het scheelt vijf, zes ton per jaar als we het schoonmaken uitbesteden.”

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Roger van Boxtel, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren naast Gerard Kleisterlee op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top