ACTUEEL

Fred Lee komt naar Nederland

Fred Lee, de auteur van de bestseller "Als Disney de baas was in uw ziekenhuis", komt op vrijdag 18 juni naar Rotterdam voor een exclusief voor de zorgsector georganiseerd seminar.

Als Disney de baas was in uw ziekenhuis

Fred Lee is een fenomeen in Amerika. De auteur van "Als Disney de baas was in uw ziekenhuis" deelt zijn passie, visie en ervaring graag met u. Kan een Amerikaan bijdragen aan het optimaliseren van de klantbeleving in de Nederlandse gezondheidszorg? Fred Lee hoopt van wel. Zijn boodschap: de empathie moet terug in de zorg. Daarmee creëer je loyale patiënten en medewerkers. En het verbetert de reputatie en de resultaten van de zorginstelling als geheel.

Veranderingen in de zorg

Het seminar (Engelstalig) geeft u een unieke kans om kennis te maken met Lee’s visie op de zorg. In zijn rol als Senior Vice President van het Florida Hospital, later als consultant bij Disney – wereldwijd de beste benchmark in servicebeleving – en nu als consultant, is hij betrokken bij belangrijke veranderingen in de zorgsector.

Aanmelden

De CSP Groep en Het Klantperspectief organiseren samen dit seminar en nodigen u uit de inspiratie door Fred Lee te beleven door hier te registreren.
Datum:   18 juni 2010
Tijd:        13.45 tot 17.30 uur
Locatie:  Maasstad Ziekenhuis locatie Zuider in Rotterdam

Masterclass

En voor degenen die verder de diepte in willen wordt er ook een masterclass georganiseerd. Tijdens deze masterclass kunt u uitgebreid met Fred Lee discussiëren over alle thema’s die hij of u van belang vindt. U heeft daarbij dus de gelegenheid om zelf onderwerpen in te brengen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 juni 2010 van 9.30 tot 17.00 uur. U wordt vanaf 9.00 uur verwacht op het kasteel Maurick in Vught.

Meer over de masterclass met Fred Lee

Als u geïnteresseerd bent in deze masterclass of aanvullende vragen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen met Jan Verdonk en/of Frits van den Assem.
Jan is bereikbaar op 06-53149183 of mail: jan.verdonk@hetklantperspectief.nl
Frits is bereikbaar op 06-53150584 of mail: f.v.d.assem@cspgroep.nl

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top