ACTUEEL

Zondag nieuwe aflevering van Moderne Zorg op tv

Zondag 13 juni kunt u kijken naar een nieuwe aflevering van Moderne Zorg. Om 13.00 uur zijn bij RTL 7 innovaties in de Nederlandse zorg te zien.Deze uitzending bestaat uit een tweetal reportages op locatie over vernieuwende zorgprojecten en een zorgjournaal.

Veiligheid op de operatiekamer

De eerste reportage gaat over veiligheid op de operatiekamer. Het project OK-Oké wordt gekenmerkt door een integrale aanpak waarbij veel aandacht is voor de verschillende soorten techniek die in de operatiekamer gebruikt worden.

Grip op bloeddruk

De tweede reportage gaat over het project ‘Grip op bloeddruk’. Dankzij een vernieuwende aanpak krijgen betrokken patiënten meer zelfregie en gaat de kwaliteit van de metingen en behandeling omhoog. Deze nieuwe aanpak, waarbij ondermeer gebruik gemaakt wordt van vernieuwende ICT- en telefonieoplossingen, is ook voor betrokken huisartsen zeer prettig.

Uitzending 13 juni

Moderne Zorg is te zien op zondag om 13.00 uur bij RTL-7. De presentatie is in handen van Skipr-hoofdredacteur Ruud Koolen. Moderne Zorg wordt gemaakt door TV-producent Tangram Media en zorginnovatiebureau DAZ.

Op Skipr WebTV kunt u seizoen 1 en seizoen 2 van Moderne Zorg terugkijken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top