ACTUEEL

Bestuurderscongres tijdens SDB zorgmarathon

Bram Som, topatleet, en Klaas Kuilman, bestuurder van Thuiszorg Het Friese Land. Twee verschillende takken van sport, maar twee vergelijkbare situaties. Beiden hadden te maken met tegenslagen en een drastisch wijzigende omgeving. Beiden dreigden zelfs sportief / financieel kopje onder te gaan. Dan heb je niet zoveel aan de wetenschap dat mensen en organisaties voortdurend veranderingen ondergaan. Dan moet je simpelweg aan de bak: ingrijpen, keuzes maken, radicaal veranderen. Veranderen om te kunnen blijven meedoen, of zelfs om te kunnen overleven. En dat is precies wat zij gedaan hebben. Met succes. En zij laten u graag delen in hun ervaringen

“Radicaal veranderen om beter te presteren“

Radicaal veranderen

Ter gelegenheid van de derde landelijke zorgmarathon organiseren SDB Groep en Skipr daarom op vrijdag 24 september een uniek congres voor bestuurders van zorginstellingen over ‘radicaal veranderen’. Een actueel thema binnen de zorgsector. Want de invoering van de cliëntvolgende financiering en de zorgzwaartepakketten dwingt zorgaanbieders tot een geheel nieuwe wijze van werken.

Verandering

Zoekt u net als hen antwoorden op vragen als:

•    Wat moet ik veranderen en waarom?
•    Geleidelijke of radicale verandering?
•    Waar begin ik?
•    Hoe pak ik het aan, en hoe krijg ik anderen mee om te veranderen?

Topsporters

Laat u dan inspireren, enthousiasmeren én informeren door Bram Som, Klaas Kuilman en andere bestuurders uit de zorg. Zij vertellen hoe zij radicaal anders zijn gaan werken en wat hun ervaringen daarmee zijn. U krijgt handige tips, maar ook aanwijzingen over wat u vooral niet moet doen als u uw eigen organisatie wilt veranderen.

Want er is geen tweede kans. Het doorvoeren van grondige veranderingen in een organisatie vergt een goed fundament en een gedegen voorbereiding. En op deze dag legt u daar een stevige basis voor.


Graag zien wij u op 24 september in het Nationaal Sportcentrum Papendal.

K. Zijderveld, directeur SDB Groep
Ruud Koolen, hoofdredacteur Skipr

P.S.

Doen een of meer teams uit uw organisatie mee aan de Derde Landelijke SDB Zorgmarathon? Of loopt u zelf mee? Aansluitend op het bestuurderscongres hebt u nog ruim de tijd uw medewerkers te steunen bij de start en het verdere verloop van deze estafettemarathon!

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top