ACTUEEL

‘Aanhouding directeur Alycha Thuiszorg onterecht’

De directeur van Alycha Thuiszorg in Rotterdam is opgepakt nadat de politie een inval heeft gedaan in het pand van de Korenaarstraat in Rotterdam. In het pand werd cocaïne aangetroffen. Een woordvoerster liet woensdag al weten dat de thuiszorgorganisatie niets te maken heeft met de drugsvondst.

Geen dekmantel voor drugshandel

De medewerkers van Alycha Thuiszorg hebben nog geen contact kunnen leggen met de in hechtenis genomen directeur. Wel weet de woordvoerster zeker dat de thuiszorgorganisatie niet betrokken is bij de zaak. “Wij zijn hier allemaal gewoon aan het werk. Als we er iets mee te maken zouden hebben, dan hadden wij vandaag niet kunnen werken.” Ze betreurt het beeld dat in de media wordt geschept over Alycha Thuiszorg. De organisatie is geen dekmantel voor drugshandel, stelt ze.

Aanhouding

Voor zo ver bekend bij de thuiszorgorganisatie is de 52-jarige directeur geen verdachte in de zaak. Hij zou enkel zijn opgepakt omdat hij op de verkeerde plaats op de verkeerde tijd zou zijn geweest. Het kantoorgedeelte zou grenzen aan het woongedeelte, waar de directeur overigens niet woont. De politie is binnen gevallen in het woonhuis. Na een knal zou hij naar buiten zijn gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Toen is hij aangehouden. De eveneens aangehouden 20-jarige man is mogelijk een familielid van de directeur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top