ACTUEEL

Lohman nieuwe voorzitter raad van toezicht Cordaan

Emile Lohman is per 1 juli 2010 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Cordaan in Amsterdam. Hij volgt Kees Starreveld op die op 1 juni na het verstrijken van de maximale zittingsduur afscheid heeft genomen.

Loopbaan Emile Lohman

Lohman is bestuursvoorzitter van het UMC St. Radboud. Voorheen was hij bestuursvoorzitter bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Hij is daarnaast werkzaam geweest als directeur van Koninklijke Bijenkorf Beheer en bij het facilitair bedrijf van de NOS. Lohman staat in de top tien van de Skipr 99, de ranglijst van de invloedrijkste zorgbeslissers.

Bijdrage Lohman

Lohman laat in een persbericht weten:  “Het bijzondere aan Cordaan is dat deze organisatie thuiszorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg én verpleging en verzorging biedt. Deze sectoren onder één dak verenigd, maakt het mogelijk kleinschalig en buurtgericht te werken. Als toezichthouder draag ik daar graag aan bij”.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

kleijn

13 juni 2010

Ik wil natuurlijk deze top bestuurder feliciteren met deze benoeming. Ook wil ik deze organisatie feliciteren met deze top bestuurder als nieuwe voorzitter raad van toezicht. Deze autoriteit is een van de beste als het gaat misleiden van slachtoffers en afdekken van schade die clienten opgelopen hebben. Precies wat deze organisatie Cordaan nodig heeft. Een bestuurder met zijn hart op de goed plek , in zijn portemonee! Ik ben u niet vergeten en mijn overleden zoon Dimitri ook niet, mijn dank voor uw handelen.

Kleijn

26 augustus 2010

ONTHULLENDE WRAKING VIDEO: JOHN KLEIJN WRAAKT DE RECHTER 'VICE- PRESIDENT ARNHEM'DIMITRI IS NIET VOOR NIETS GESTORVEN, HIJ WAS VANDAAG BIJ MIJ. HOE IS HET MOGELIJK DAT DEZE TOP BESTUURDERS VAN DE STICHTING KATHOLIEKE RADBOUD UNIVERSITEIT & VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR DRS HEER EMILE LOHMAN VAN HET UMC ST RADBOUD ZIEKENHUIS TE NIJMEGEN MIJ DIT AANDOEN. KIJK, LUISTER & HUIVER OVER DEZE ZEER BESCHAMENDE RECHTERLIJKE MACHT!

DOE UW EIGEN WAARDEOORDEEL OVER DEZE TOP BESTUURDERS & TOP RECHTER, VICE-PRESIDENT RECHTBANK TE ARNHEM!DE ZEER SCHOKKENDE WRAKING VIDEO.KLIK HIER: http://www.dimitri.nu/site/content/view/8304/1/

Columbus

26 augustus 2010

Goed zo meneer Klein. Geen mens weet waar dergelijke figuren overal in zitten. Het moeten er ontzettende veel zijn aangezien in Nederland heel veel orginsatries op maffia-clubjes gaan lijken.

Rechters zijn gewone mensen zegt men wel eens. Dat klopt dan ook wel. Overal komt met deugnieten tegen.

Ik heb ook ervaren dat in Nederland sprake is van klassenjustitie.

Rechters waar ik mee te maken had stonden volgens mijn beleving helemaal aan de zijde van de zorgmaffia. Ik kreeg er geen poot aan de grond, zelfs niet als het ging om de meest elementaire rechten zoals instemmingsrecht of recht op een kopie van het medisch dossier. De rechter wees die eisen niet toe en ik mocht dan ook nog eens de proceskosten van de tegenpartij betalen.

Ik kan wel stellen dat het dikwijls niet duidelijk was op de zittingen aan welke kant van de tafel de grootste crimineel zat.

Top