ACTUEEL

Jan de Vries nieuwe directeur MEE Nederland

Jan de Vries is de nieuwe directeur van MEE Nederland. De Vries start op 23 augustus. Hij maakte in maart bekend zich niet langer verkiesbaar te stellen voor het Kamerlidmaatschap voor het CDA.

Overlijden Kees Korthals

De Vries volgt Kees Korthals op, die in december 2009 overleed tijdens zijn vakantie. Jan de Vries was acht jaar Tweede Kamerlid voor het CDA. Hij gaf in maart te kennen dat hij zich in een andere rol en verantwoordelijkheid wil inzetten voor de publieke zaak.

Uitdaging Jan de Vries

De Vries: “Het is voor mij een mooie vervolgstap om mij nu in te gaan zetten voor MEE. Deze organisatie vervult een onmisbare rol voor mensen met een beperking. En juist nu, in een tijd waarin een nieuw kabinet staat voor ingrijpende keuzes, kan het belang van de professionele ondersteuning van mensen met een beperking niet genoeg benadrukt worden. MEE helpt hen om de regie over hun leven te houden. Ik zie het als een grote uitdaging om die maatschappelijke waarde nog meer zichtbaar te maken en te werken aan een daadkrachtige en doelmatige MEE-organisatie.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top