ACTUEEL

Boze weduwe staat met urn bij huisarts op de stoep

Weduwe Ineke Verboekend uit Hoogezand was zo boos op haar huisarts over een aantal brieven voor haar overleden man dat ze deze week met de urn van haar overleden man bij de praktijk op de stoep stond.

Uitnodiging van huisarts

Nadat Verboekend voor de tweede keer in zeven maanden tijd een uitnodiging voor haar overleden man per post kreeg, was voor haar de maat vol en besloot ze zich met urn en al bij de arts te melden, zo meldde ze vrijdag.

De echtgenoot van Verboekend stierf ruim zeven maanden geleden aan een hartstilstand. Niet veel later viel er voor de overleden man een uitnodiging voor een griepprik bij de weduwe in de bus. Deze week ontving Verboekend opnieuw een brief voor haar echtgenoot, dit keer met een oproep voor een onderzoek naar botontkalking. (ANP)

Voorwaarden onderzoek

"Mijn man kwam alleen in aanmerking voor het onderzoek als hij afgelopen tijd meer dan drie centimeter was gekrompen en minder dan zestig kilo woog. Aangezien hij al maanden in een potje zit, voldeed hij aan alle voorwaarden", aldus de boze weduwe.

 
Volgens Verboekend had de arts moeten weten dat haar man was overleden. "Als je zo al met overledenen omgaat, hoe ga je dan met patiënten om?"

 
De verpleegkundigen die het botonderzoek uitvoerden, konden het bezoek volgens Verboekend niet waarderen. (ANP)

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top