ACTUEEL

Directeur Alycha Thuiszorg op vrije voeten

De directeur van Alycha Thuiszorg in Rotterdam is dinsdagmiddag vrijgelaten door de politie. De man was opgepakt in verband met mogelijke betrokkenheid met een drugsvondst in het pand van de thuiszorgorganisatie. Alycha Thuiszorg laat weten dat uit onderzoek van de politie is gebleken dat de directeur noch de organisatie iets te maken heeft met de drugsvondst.

Drugsvondst

De directeur is vorige week dinsdag opgepakt nadat de politie een inval deed in het pand aan de Korenstraat in Rotterdam. In het pand werd cocaïne aangetroffen. Het betrof echter het woongedeelte van het pand dat niet tot de thuiszorgorganisatie behoort.

Blanco dossier

Een woordvoerster van Alycha Thuiszorg laat weten dat de directeur eigenlijk vrijdag al vrijgelaten zou worden, maar de politie kon dit niet op tijd rond krijgen. De advocaat van de organisatie liet dinsdag weten dat het onderzoek is afgerond en dat de man een ‘blanco dossier’ heeft.

Rechtszaak tegen RTV Rijnmond

De organisatie reageert verheugd: “Wij gaan hier zo als altijd gewoon door en na regen komt zonneschijn”. Wel overweegt Alycha Thuiszorg een rechtszaak tegen RTV Rijnmond. De journalist van RTV Rijnmond heeft volgens de woordvoerster de organisatie vals beschuldigd. Zo zou uit een geluidsfragment bijvoorbeeld blijken dat één van de medewerkers de journalist van de trap heeft geslagen, maar dit is volgens Alycha Thuiszorg onjuist.

Beluister het fragment van RTV Rijnmond

09-06 Cocainevondst bij Thuiszorg by rtvrijnmond

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top