ACTUEEL

Ton Kessels vertrekt bij Pantein in 2011

Ton Kessels, voorzitter raad van bestuur van Pantein, beëindigt per 2011 zijn werkzaamheden ‘om volop tijd te krijgen voor zijn privéleven’. Dat bericht Pantein.

Bestuurder Ton Kessels

Kessels (1950) is ruim twintig jaar bestuurder in de zorgsector, waarvan ruim zeventien jaar in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Ton Kessels: “Ik verlaat Pantein per 2011 met veel voldoening over wat is bereikt en groot vertrouwen in haar toekomst. Dit jaar blijf ik mij onverminderd actief en met veel plezier inzetten voor de belangen en toekomst van Pantein.” De raad van commissarissen van Pantein heeft inmiddels de voorbereidingen gestart om een opvolger te vinden.

Loopbaan

In 1990 werd Kessels bestuurder van het Maasziekenhuis Boxmeer. Van 1994 tot 1998 was hij lid raad van bestuur van ziekenhuis Rijnstate Arnhem (nu Alysis Zorggroep). In 1998 keerde hij terug als bestuurder bij het Maasziekenhuis en bereidde van daaruit de oprichting voor van Pantein in 2001. Sindsdien is hij voorzitter raad van bestuur van Pantein, één van de eerste brede ketenorganisaties in Nederland: een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, ggz (joint venture met GGZ Oost Brabant), alle vormen van thuiszorg en een woningcorporatie.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top