ACTUEEL

Bestuursvoorzitter Rob Adolfsen vertrekt bij Agis

Rob Adolfsen vertrekt per 1 oktober bij Agis, op eigen verzoek, zo meldt hij via Twitter. De komende maanden zal hij zijn werkzaamheden afronden en overdragen. Wie hem opvolgt is nog onbekend.

Fusie Agis-Achmea

Adolfsen kiest het moment om de organisatie te verlaten vlak voor Agis en Achmea gaan fuseren. “Het Nieuwe Zorgbedrijf komt begin 2011 van de grond en ik wil niet over mijn graf heen regeren”, aldus Adolfsen.
Rob Adolfsen werkt sinds 1 oktober 2001 bij Agis Zorgverzekeringen. Sinds 2002 is hij lid van de raad van bestuur, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter.

Carrière Adolfsen

Voor zijn carrière bij Agis, heeft Adolfsen veel ervaring opgedaan in de sociale zekerheid (bedrijfsvereniging en Sociale Verzekeringsbank), de gezondheidszorg (Antonius Ziekenhuis en UMCG), zorgverzekeringen (waaronder VGZ) en reguliere verzekeringen (Fortis ASR en Goudse verzekeringen) en de overheid. Adolfsen heeft veelal in de rol van (project)manager of (interim)bestuurder gefungeerd. Adolfsen gaat naar eigen zeggen zich de komende tijd buigen over de ‘next steps’.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top