ACTUEEL

Thuiszorg en GGD verenigen in stichting jeugdzorg

Thuiszorgorganisaties Florence, Careyn, Vierstroom en Valent en de GGD Zuid-Holland West hebben zich verenigd in de stichting Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West. Op 1 juli heeft Frank Speel, voorzitter van de raad van bestuur van de GGD Zuid-Holland West, de akte van oprichting getekend. Dat meldt Delftnieuws.nl.

Preventieve jeugdzorg

In de nieuwe stichting gaan de vijf organisaties gezamenlijk aan de slag voor preventieve jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 19 jaar. De vier thuiszorgorganisaties waren voorheen verantwoordelijk voor de 0 tot 4-jarigen via de consultatiebureau’s en de GGD voor de leeftijdsgroep 4 tot 19 jaar, aldus Delftnieuws.nl.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

E. Jonker

8 juli 2010

Ik schrok onterecht van de kop van dit bericht. Wat moeten GGD'en en thuiszorginstellingen nu met jeugdzorg..Gelukkig wordt gewoon JGZ bedoeld, Skipr: let even op de spelling in de titel! Op delftnieuws.nl staat het wel goed.

Moss19IDA

19 juli 2011

Various people in all countries get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> from different creditors, just because it is comfortable and fast.

mortgage loans

30 januari 2012

It is good that people are able to take the loan and this opens up completely new opportunities.

Top