ACTUEEL

ADRZ benoemt Huybert van Eck tot derde bestuurslid

Huybert van Eck is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ). Pieter Vierhout, voorzitter van de raad van bestuur, zal zijn werkzaamheden afbouwen bij het bereiken van de 65-jarige leeftijd in dit najaar. Bestuurslid Bert Vos is in ieder geval tot eind december 2010 verbonden aan het ziekenhuis.

Huybert van Eck

Huybert van Eck is arts en was voorheen ondermeer werkzaam bij Berenschot en lid van de raad van bestuur van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Hij start op 13 juli bij het ADRZ.

Bestuursagenda

De raad van toezicht heeft tot de benoeming besloten vanwege ‘de grote hoeveelheid onderwerpen’ die op de agenda staan. Die onderwerpen zijn de herverdeling van de klinische bedden, het afstemmen van werkprocessen van medisch specialisten en verpleging, het opbouwen van een level 2 ziekenhuis door uitbreiding van de zorgmogelijkheden, het bouwprogramma met de financiering daarvan, verbetering van de exploitatie en groei van het vermogen, aldus het persbericht.

Daarnaast speelt het besluit van Vierhout om zijn werkzaamheden af te bouwen en de onzekerheid over het aanblijven van Vos een rol in het besluit een derde bestuurslid aan te stellen.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top