ACTUEEL

Kamerlidmaatschap Dijkstra gaat ten koste van AVRO

Pia Dijkstra stopt bij de AVRO. Dijkstra was tien jaar lang presentatrice van programma’s als Vinger aan de Pols. Dijkstra gaat zich volledig richten op haar Tweede Kamer-lidmaatschap. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuille zorg bij D66. Dat meldt Nieuws van Nederland.

Van signaleren naar beleid

Dijkstra vertelt op de site van Nieuws van Nederland: “In programma's als Vinger aan de Pols heb ik in die periode allerlei aspecten rond gezondheid en ziekte de revue kunnen laten passeren. Van medisch-ethische kwesties en het ontwikkelen van nieuwe medicijnen tot de zeer persoonlijke verhalen van bekende Nederlanders die vertellen over hun ernstige of levensbedreigende ziekte. Verhalen over de kracht van mensen. Ik heb nu de overstap gemaakt van signaleren naar beleid.”

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top